Wijzigingen in de FP-crew (september)

September is achter de rug, dus het is weer tijd voor een overzicht van de crewmutaties. We hebben acht nieuwe collega's mogen verwelkomen, maar helaas zijn er ook acht vertrokken. Verder zijn er mensen die sinds afgelopen maand een dubbele functie hebben, is er één persoon die nu onder een andere naam actief is en tot slot is de eindredactie weer verder versterkt.

De columnisten konden maar liefst zes nieuwe schrijvers verwelkomen en dat was hard nodig, aangezien manager DriekOplopers graag van drie naar vier columns per dag wilde gaan. Mede door de nieuwe aanwas, is dat vanaf vandaag realiteit. 

De reviewsectie werd vorige maand nog door zes nieuwe reviewers versterkt, maar deze maand vertrokken er, om uiteenlopende redenen, helaas weer vier.

Het personeelsbestand op de nieuwsredactie is met één persoon gegroeid. We namen afscheid van Janetje, maar Rahl en shiznuts kwamen daar voor terug. Ook de eindredactie van de nieuwsafdeling is weer uitgebreid. MPG is sinds 7 september eindredacteur. De versterking was hard nodig, zeker nu Feejx tijdelijk haar taken heeft neergelegd.

Tot slot besteed ik nog even aandacht aan de mensen die sinds vorige maand een dubbele functie vervullen, al dan niet voor de frontpage. Aaiphone, Djeez, MrManiak en Shiznuts gaan voortaan met een dubbele tag door het leven. Bennootje blijft alleen 'Redactie Frontpage', maar hij heeft zijn werkgebied wel degelijk vergroot.

Alle wijzigingen op een rijtje:

Nieuwsposters: Rahl, shiznuts
Columnisten: AndersJohannson, Breinpijn, FatTree, Peets, Perikles en Sirorosi
Moderators: Volumeknop
Verder onder een nieuwe naam: RHCPeter -> Aaiphone
ER Nieuws: MPG

Nieuwe functie:
Aaiphone en Djeez (naast nieuwsposter nu ook beiden weblogger)
bennootje (naast spellchecker voor het nieuws nu ook spellchecker voor de columnisten, met bijzondere dank van Driek)
MrManiak (naast reviewer nu ook redactie games)
Shiznuts (naast designer nu ook nieuwsposter).

De volgende mensen hebben de FP-crew helaas verlaten. Uiteraard bedanken wij hen voor hun tijd en inzet!
Janetje (nieuwsposter), Civilian en Risce (moderators), TheGrandWazoo (columns), jelleS, loveislikeakiss, Oplaatbatterij en SadisticMagician (reviewers).

Solliciteren naar een functie binnen de FP-crew is uiteraard altijd mogelijk. Momenteel zoekt de reviewcrew weer nieuwe collega's! Sollicitaties kunnen gestuurd worden aan frontpage@fok.nl