Nóg meer columns op FOK!

Vanaf vandaag geldt een nieuw columnschema. Er is dan niet langer ruimte voor slechts drie columns per dag, maar voor vier! Dat betekent dat talentvolle collega's die het tot nu toe moesten stellen met slechts één column per veertien dagen, de lezer nu iedere week kunnen verwennen. Dagelijks verschijnen de columns om 6.00 uur, 13.00 uur, 18.00 uur en 23.00 uur. 

Ook is er op die manier ruimte voor nieuw talent: Perikles met zijn vrij linkse opvattingen, FatTree met zijn tamelijk rechtse standpunten, de sportcolumnisten Sirorosi en Breinpijn, de gestoorde psychiater dr. AndersJohannson en Peets’ kijk op het leven. Maar ook voor de door de FOK!-users ingestuurde submits en voor extra columns over belangrijke actualiteiten is weer plaats. Op die manier willen de columnisten een nog grotere bijdrage leveren aan de inhoud van FOK!, die immers in veel opzichten de moeite waard is.

Er is nog plaats voor nieuwe collega’s. Als het je leuk lijkt om ook jouw columns op FOK! te plaatsen, waag dan hier een poging.

De eerste column is reeds geplaatst en is van de hand van columnist Bazbo, en ook de nieuwe column van Zonnetje40 is inmiddels op FOK! verschenen, net als die van NaatjeNaaitje