[Oproep] Verwacht jij in december of januari een kindje?


Uniek tv-programma zoekt een gezin waarin januari 2010 een kindje wordt geboren. In de eerste de maand van het tweede decennium van 2000, januari 2010, zal de NCRV beginnen met een serie unieke televisiedocumentaires. Deze documentaires, GENERATIE 2010, zullen de zwangerschap, geboorte en het leven van een aantal kinderen laten zien die onderdeel uit gaan maken van DE nieuwe generatie.

GENERATIE 2010 zal ieder jaar de jeugd van deze kinderen volgen en in een aantal afleveringen uitzenden. Op integere wijze zal het opgroeien van hen in beeld worden gebracht. Hiermee ontstaat niet alleen een prachtig persoonlijk overzicht, maar zal ook een tijdsbeeld worden neergezet. Hoe wordt de nieuwe generatie groot in Nederland, in de wereld?

Verwacht je eind december 2009 of in januari 2010 een kindje en lijkt het je mooi en interessant mee te werken aan dit heel bijzondere document dat naast een tijdsbeeld, het opgroeien van jouw kind in beeld brengt? Stuur dan een mail aan generatie2010@eyeworks.tv Graag reageren vóór 15 oktober aanstaande. Ook voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek, kan je contact opnemen met het bovenstaande adres.