FOK!Fotowedstrijd september 'mooie locaties'

pic

FOK! organiseert elke maand een fotowedstrijd met een uitdagend onderwerp. Iedereen met een camera kan hier aan meedoen! Denk je dat jij je camera volledig onder controle hebt? Kun jij de foto bij het opgegeven onderwerp maken die andere users aanspreekt? Dan kun je met deze wedstrijd mooie prijzen winnen.

De fotowedstrijd wordt elke maand vanuit het fotografieforum georganiseerd. Deze maand staat in het teken van mooie locaties

Ben jij op doortocht een mooie plek tegengekomen? Een idyllisch stadje? Een prachtig landschap? Een blauwe zee aan een wit strand? Kortom een mooie locatie die een foto waard was? Stuur dan jouw foto in!

Mee doen is makkelijk! Lees de regels in het centrale topic even goed door: [fotowedstrijd centrale topic]  september, mooie locaties. Dit is ook de plek waar je de ingezonden foto's kun je terug kijken! Ideeën uitwisselen voor de voor de wedstrijd kan hierInzenden kan tot 25 september 22:00 uur! 


HerinneringenOpLinnen.nl is de grootste aanbieder van canvasdoeken op internet. Zij printen je foto op canvas en spannen dit vervolgens op een houten frame. Zo ontstaat er een schitterend en persoonlijk resultaat van je eigen foto op doek!
HerinneringenOpLinnen.nl stelt 3 canvasdoeken ter beschikking voor de FOK!fotowedstrijd. De 2 users met de meeste stemmen krijgen een doek. Wie het derde doek krijgt wordt bepaald door FOK!.