[Sitenieuws] UVDM september + nieuwe aanpak

Wie is er niet bekend mee; de User van de maand. Ook voor de maand september is er weer een user geselecteerd. In plaats van een FOK!Forummer is deze keer een FOK!Sporter in de spotlight gezet. Dames en heren, voor de allerlaatste keer de user van de maand in deze vorm presenteren wij...Rhapsody!

"Nee ik had het niet verwacht. Ook helemaal nooit aan gedacht eigenlijk, maar ik vind het wel grappig.", aldus de tevreden Rhapsody. Zijn usernaam is afgeleid van de Italiaanse metal-formatie ‘Rhapsody Of Fire’ (die enkele jaren terug nog gewoon 'Rhapsody' heette). "Maar helaas lijkt het alsof ik de enige ‘van Rhapsody ben’ die nog actief is, aangezien de band al tijden niets meer heeft laten horen."

Klik hier om het hele interview te lezen.

In de eerste alinea staat inderdaad dat dit de allerlaatste keer is dat een userinterview zo wordt gemaakt. Reden hiervoor is dat  zowel de pageviews als reacties sterk teruglopen en het concept van 'User van de maand' zeer verouderd is. Achter de schermen wordt druk aan een nieuw concept gewerkt, waarvan de eerste 'blauwdrukken' al klaarliggen. Binnenkort wordt in GC de nieuwe aanpak gepresenteerd, dus houd dit forum in de gaten!

Submitter:  Bron: FOK.nl