[Asielactie] Team Groen' breidt zich graag nog uit!

pic
Zoals de meesten van jullie weten loopt in F&F al een tijdje de Asielactie 2009. Dit jaar wordt de actie gehouden voor Stichting Dierenthuis waar kansloze asieldieren een permanent thuis krijgen in een heerlijke omgeving.

De opbrengst van de Asielactie 2007 was € 1.250,-- en veel bruikbare spullen voor het asiel in Rotterdam. In 2008 werd dat zelfs al € 2.000,-- en zes auto's vol met zaken die het asiel in Zwolle goed kon gebruiken. Dit jaar worden alle records gebroken met nu al een tussenstand van meer dan € 7.050,--!!!

Donateurs krijgen een groene nickname en een tagje met donateur tot na 12 september, de dag van de overdracht aan Dierenthuis. Van deze overdracht zal uiteraard uitgebreid verslag worden gedaan middels foto's en filmpjes. 

Met een kleine bijdrage van enkele euro's kan je al meedoen met deze actie. Meld je in het lopende Asielactie topic  en doe mee! Van de opbrengst zullen spullen gekocht worden waarvan Dierenthuis heeft aangegeven dat ze daar heel veel behoefte aan hebben. Denk hierbij aan bepaalde merken kattenvoer, schoonmaakmiddel, keukenrollen, vuilniszakken, kattenbakken etc. Een groot gedeelte van het bedrag zal als cheque worden overhandigd, zodat dit geld naar wens aan de dieren kan worden besteed.

piet
De mascotte van de actie, Piet Pootje.