[FOK!games] Zoekt nieuwe redactieleden!

Heb jij altijd al eens voor FOK!games willen werken? Dan krijg je nu de kans want we zijn op zoek naar nieuwe redactieleden. Deze keer zijn we op zoek naar een drietal verschillende redacteurs: columnisten, reviewers en photoshoppers. Denk je dat jij een ongekend schrijftalent hebt of dat de columns op jouw game-blog niet genoeg aandacht krijgen? Heb jij weinig te doen in je weekenden? Misschien dat het dan eens tijd wordt om te solliciteren naar een 'baantje' bij FOK!games:

Reviewer:
De eerste voorwaarde waaraan een reviewer moet voldoen is natuurlijk dat hij/zij van gamen houdt en redelijk verstand heeft van wat er allemaal speelt in de games-wereld. Daarnaast moet je er ook nog eens leuk over kunnen vertellen, waarbij je mening verder moet gaan dan "Wow, dat is een vette game, want er zit veel bloed in". Jij als gamer weet precies het juiste oordeel over een game te geven met daarbij een passende onderbouwing. Naast het beoordelen van games heb je als reviewer ook de taak om nieuwsberichten te plaatsen, met een quotum van dertig berichten per maand en één (p)review per maand.

Columnist:
Veel mensen hebben een duidelijke mening over bepaalde zaken in de games-wereld, maar er zijn weinig mensen die dit goed onder woorden kunnen brengen. Als columnist is het de bedoeling dat je jouw mening geeft in een origineel stukje tekst, waarin je redelijk vrij wordt gelaten in de inhoud en structuur. De columnisten hebben ook een quotum van dertig berichten en één column per maand.

Photoshoppers:
We zijn dus op zoek naar (goede) photoshoppers. Mensen met een grafische opleiding verdienen de voorkeur, maar als je jezelf photoshop hebt aangeleerd dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Het is de bedoeling dat je als photoshopper binnen FOK!games aan de slag gaat met nieuwe skins voor themaweken, blokjes voor de specials en allerlei andere kleine opdrachten waarbij creatieve photoshoppers nodig zijn. Je zult redelijk specifieke opdrachten krijgen, maar eigen inbreng is zeker gewenst. Photoshoppers zullen bijvoorbeeld zelf de plaatjes in de special-blokjes moeten verzinnen en zorgen dat de skins er leuk en representatief uitzien.

Solliciteren
Wil je weten wat je moet doen om te solliciteren klik dan snel door naar het bericht op FOK!games om te zien wat de voorwaarden zijn!