Bunker: strippen en zuipen

Na de aanslag gistermiddag in Apeldoorn kregen de overlevers die zich momenteel in de realityshow 'The Bunker Online' bevinden de beelden te zien van het 6 uur journaal.  Voor die gelegenheid kwam Johan Vlemmix speciaal langs om eventuele vragen van de overlevers te beantwoorden.  Ze waren zichtbaar aangeslagen, maar later op de avond was het alsnog feest, omdat de kijkers beslist hadden dat er drank en een spel kaarten naar binnen moesten.

Het gekozen spel was ezelen, en na twee ronden met als inzet een ronde lang in de doodskist liggen, vonden de overlevers dat de kijkers ook de opdracht zouden moeten bepalen.  Dat werd, dankzij user Peter6000, strip-ezelen.  Intussen bleef de drank aangevoerd worden.  Toen de redactie het uiteindelijk genoeg vond en de overlevers een onverbiddelijk 'nee' verkocht belde Jeroen de redactie met de vraag of dat de beslissing van de redactie of de kijker was.

Hierop kon de redactie niet anders dan alsnog de kijker raadplegen, die massaal stemden voor méér drank.  Na nog een fles alcohol kwamen de dronkemansgesprekken.  Bobby probeerde eerst Amber en vervolgens Eline in bed te lullen.  Dat mislukte bij beiden.  Amber sliep alleen en Eline werd later bij Jeroen in bed gespot.  Al met al een gezellige avond op een treurige dag.

  

  
Pim zoekt een plekje om zijn microfoon op te klemmen

Meepraten over The Bunker kan op bunker.fok.nl.  Daar kun je ook alle informatie vinden die je zoekt.