[Sitenieuws] FOK!sport: Join the crew!

FOK!sport groeit nog altijd en is voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen, die ons team willen versterken. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Lees dan snel verder.

FOK!sport wordt dagelijks door tienduizenden mensen bezocht. Zij worden bij ons op de hoogte gebracht van onder andere het laatste voetbal-, wieler- en autosportnieuws. Het nieuws is slechts een klein deel van onze content. Wekelijks brengen wij ook verslag uit van wedstrijden en races in diverse categorieën. Daarnaast publiceren wij ook regelmatig specials over verschillende sporten en hun sporters.

Allround redactieleden

Het nieuws gaat 24 uur per dag door en staat nooit stil. Om de tracker zo goed mogelijk te vullen met actueel nieuws, zijn wij momenteel op zoek naar enthousiaste mensen, die het zien zitten om samen met ons de nieuwsvoorziening op peil te houden. Jouw bericht zal onder de aandacht komen bij honderden mensen die op onze site komen. Daarnaast hebben de bezoekers ook een mogelijkheid om een reactie bij jouw bericht te plaatsen. Zo heb jij ook de kans om interactie te krijgen met de bezoekers die jouw bericht lezen.

Kortom: Zie jij het zitten om een deel uit te maken van de leukste sportsite van Nederland en kan jij tegen enige feedback? Wacht dan niet en mail je sollicitatie naar sport@fok.nl o.v.v Sollicitatie redactielid. Vergeet in deze e-mail niet je username, leeftijd en je beschikbaarheid te vermelden.

Misschien mogen we jou over een aantal weken dan welkom heten in de redactie!