[Actie] Win kaarten voor de Elf Fantasy Fair 2009!

Op 25 en 26 april is het weer zover, de poorten van Elfië openen voor de Elf Fantasy Fair 2009! Hét evenement voor liefhebbers van fantasy, manga, gothic, history en science fiction samen. Veel bezoekers komen in de meest prachtige en bijzondere kleding-creaties naar de fair, die wordt gehouden rondom kasteel ter Haar. Er zijn heel veel verschillende workshops te volgen op het gebied van o.a. dansen, muziek, en schrijven. Daarnaast is er een veldslag tussen honderden Vikingen en Necromantiers die de ondoden uit hun graf laten verrijzen zodat ze mee kunnen strijden.

elf2  

Zie jij dit wel zitten en lijkt het je leuk om hier naartoe te gaan? Let dan goed op! FOK! geeft namelijk in samenwerking met de organisatie van Elf Fantasy Fair geeft 3 x 2 e-tickets voor de zondag weg. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: 

In welk gebied kan je tijdens de Elf Fantasy Fair Haarzuilens op 25 & 26 april, de acteur James Marsters alias Spike uit Buffy, vinden?

Mail je antwoord voor woensdag 22 april 20.00 uur naar forumacties@fok.nl o.v.v. Elf Fantasy Fair en wie weet sta jij de 26e wel tussen de elfjes, ridders en ondoden! Vergeet uiteraard niet je usernamete vermelden.

 elf2

 Praat ook mee over de actie op het forum in DIT topic.