[Actie] Binnenkijken bij LAKS

Heb je altijd al eens willen kijken hoe het er achter de schermen bij LAKS aan toe gaat? FOK! geeft jou de kans om te kijken hoe het er op het hoofdkantoor aan toe gaat.

 


Wat is LAKS?
Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is een organisatie van, voor en door scholieren. Het LAKS organiseert activiteiten, informeert en vertegenwoordigt scholieren. Dit moet je heel ruim zien. Het LAKS heeft over alles wat met middelbaar onderwijs te maken heeft een mening namens alle scholieren. Verder organiseert LAKS ook allerlei projecten voor jou. Denk hierbij aan themadagen, onderzoeken, debat, websites.

Wat kun je verwachten?
Je gaat samen met een andere FOK!ker en een fotograaf naar het kantoor van LAKS in Amsterdam. Hier kun je zo brutaal als je wilt zijn vragen stellen aan de (ex-)studenten die je graag te woord willen staan. Ook kom je er achter wat er nou precies gebeurt achter de computers en de telefoons. Wat gebeurt er met de ingediende klachten? Hoe wordt de website onderhouden? En waar bewaart LAKS de eindexamenantwoorden?

Opgeven
Om kans te maken op deze geweldige gelegenheid, gelden wel enkele eisen. Je moet dit jaar eindexamen doen en je vindt het niet erg dat er foto’s van jou worden gemaakt. Natuurlijk moet je ook enige vrije tijd hebben tijdens de eindexamens om een middag of avond op het kantoor van LAKS rond te dolen. Het tijdstip wordt in goed overleg tussen LAKS en FOK!, maar voornamelijk door jou bepaald.

Voldoe jij aan deze eisen? Hier kun je een reactie posten. Vergeet niet te vermelden op welk niveau je dit jaar de eindexamens gaat maken.