FOK!Fotowedstrijd maart 2009, eten en drinken

  
De FOK!fotowedstrijd!
 
FOK! organiseert elke maand een fotowedstrijd met een uitdagend onderwerp. Iedereen met een camera kan hier aan mee doen! Denk je dat jij je camera volledig onder controle hebt? Kun jij de foto bij het opgegeven onderwerp maken die andere users aanspreekt? Dan kun je met deze wedstrijd mooie prijzen winnen!
 
De fotowedstrijd wordt elke maand vanuit het fotografieforum georganiseerd. Waar we vorige maand samen met het theater, taal en kunst-forum een wedstrijd hadden bedacht doen we dat deze maand met het Culinesse à gogo-forum. 
Een mooie foto van een gerecht of een foto van een mooi gerecht? Dat verschil is nu bepalend. Deze is het onderwerp namelijk eten & drinken.
 
 
De winnende foto die door FOK! werd gekozen
 
 
 
De FOK!fotowedstrijden zijn open voor iedereen. Ook het vergeven van de prijs hangt grotendeels van jullie af! Na de inzendtermijn kan namelijk gestemd worden op de foto's waardoor de winnaars worden bepaald!
 
Lees het centrale topic even goed door zodat je alle regels meekrijgt!

Inzenden kan tot 28 maart 2009, 22.00 uur
Stuur je foto op naar: fotowedstrijd@fok.nl
(denk aan de maximum breedte en geef je foto als bestandnaam je nickname op FOK! mee). 
 
Over deze wedstrijd brainstormen of praten? Dat kan hier:
 
De prijzen
Deze maand mogen we in totaal 3 doeken weggeven van HerinneringenOpLinnen.nl
 
HerinneringenOpLinnen.nl is de grootste aanbieder van canvasdoeken op internet. Zij printen je foto op canvas en spannen dit vervolgens op een houten frame. Zo ontstaat er een schitterend en persoonlijk resultaat van je eigen foto op doek!
HerinneringenOpLinnen.nl stelt 3 canvasdoeken ter beschikking voor de FOK!fotowedstrijd. De 2 users met de meeste stemmen krijgen een doek. Wie het derde doek krijgt wordt bepaald door FOK!.