FOK!admin yvonne: 'Het succesverhaal van forum WO 1'

FOK!admin en oprichtster van internetforum forumeerstewereldoorlog.nl, Yvonne Heslinga, staat met een interview in het tijdschrift 'Wereld in Oorlog'. 

Dit ter ere van het vierjarig bestaan van het toonaangevende forum over de Eerste Wereldoorlog. Het is donderdag 19 februari precies 4 jaar geleden dat het forum haar virtuele deuren opende.

Yvonne vertelt in het interview over de 'mannelijke' wereld waarin ze terecht kwam als geïnteresseerde in de Eerste Wereldoorlog. "Het Eerste Wereldoorlogwereldje wordt gedomineerd door mannen. Als vrouw voelde ik me eigenlijk een soort vreemde eend in de bijt." 

Verder vertelt ze over de enorme groei van het forum en de wereldwijde interesse in het digitale naslagwerk en ontmoetingsplek voor de vele mensen die geïnteresseerd zijn in de Eerste Wereldoorlog. Het blad met het ruim vier pagina's tellende interview met onze eigen FOK!moeder yvonne en daarnaast interessante artikelen over de Eerste en Tweede Wereldoorlog, ligt al vanaf afgelopen dinsdag in de boekwinkel.