FOK!-Klussen en Wonen: Stem voor de klus van het jaar!

Het jaar 2008 is alweer even voorbij, en dat betekent dat het in Fok! Klussen en Wonen weer eens tijd wordt voor de Klus van het jaar 2008-verkiezing !

Zo nu en dan komt er in K&W een klus voorbij waarvan je kin acuut op je bureau klettert. Van opperste verbazing, van grenzeloze bewondering. of van diep meelij met de klussende medemens die niet weet waaraan hij/zij begint....

Het gaat bij de verkiezing niet per se om de meest ingewikkelde of professionele klus die het subforum heeft bereikt. Maar het is wél belangrijk dat de klus, klein of groot, in elk geval één van deze kenmerken heeft:
- Er is sprake van een ware metamorfose. Er is iets (een badkamer, een kast, een fundering etc.) enorm opgeknapt;
- Het klusidee is origineel, briljant, maf en dus zeer opvallend;
- De betreffende klusser verdient een standbeeld voor zijn/haar doorzettingsvermogen. Ondanks lekkages, kortsluiting en instorting (van het klusobject óf de klusser) stapte hij/zij keer op keer weer die ladder op.

Wil je jij stem ook laten tellen?
Kijk dan in dit topic! Hier vind je een lijst met alle bijzondere klussen uit 2008.

Selecteer vijf topics naar keuze, post dat in het topic, en dat hoeven dus niet persé degenen te zijn die jij het aller aller beste vond, maar gewoon topics waarvan JIJ vindt dat ze een kans verdienen om mee te dingen in de stemronde.

De nominatieronde sluiten zondag 15 februari om 12:00 uur !

Als de nominaties geteld zijn hopen we tot een lijst van 10 kandidaten te komen waarna we gaan stemmen.