FOK! zoekt nieuwsposters

Heb je een goede taalbeheersing en lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die iedere maand door bijna één miljoen unieke gebruikers gelezen wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk nieuwsposters om de FOK!frontpage iedere dag van het meest opmerkelijke en ook serieuze nieuws te voorzien.

Vind je het leuk om iets met journalistiek te doen of vind je het gewoon leuk om nieuwsberichten onder de aandacht te brengen? Ben jij een echte teamplayer en vind je het leuk om met je collega's te overleggen? Kan je daarnaast ook goed met feedback en kritiek omgaan? Dan bieden wij een groot platform waarop je stukken gelezen worden. En je maakt ook nog eens deel uit van een gezellige groep crewleden die bestaat uit 250 mannen en vrouwen. Het enige wat wij je niet kunnen bieden is geld, je werkt dus mee op vrijwillige basis. Natuurlijk ben jij je ervan bewust dat vrijwilligheid geen vrijblijvendheid betekent.

We zoeken mensen voor alle tijdstippen van de dag. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld alleen in de ochtend of avond nieuws kunt posten, al heeft de ochtend de voorkeur. Verder weet je dat FOK! groot is geworden met opmerkelijke en showbizznieuwtjes, maar ook het normale harde nieuws staat op de frontpage. Kortom: lijkt het je leuk om nieuwsposter op FOK! te worden?

Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, in welke categorie(ën) je nieuws wilt plaatsen, de uren van de dag dat je (over het algemeen) beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten over het algemeen herschreven moeten worden).