[FOK!-actie] Vlieg jij voor FOK! uit de bocht?

 

 

De herfst nadert en dat is nu al duidelijk te merken. Steeds vaker rijden we op een nat wegdek en binnen niet al te lange tijd zullen we ook weer te maken krijgen met de eerste vorst.

Weet jij hoe te handelen als je auto onverhoopt in de slip zou raken en belangrijker nog... lukt dat ook als het moment daadwerkelijk daar is? Daar kun jij nu achterkomen!

Vlieg jij uit de bocht voor FOK!?

Het leek ons en www.trafficcontrol.nl erg leuk om met deze vraag op FOK! en in het bijzonder met PTA iets te doen. Waarop www.trafficcontrol.nl ons de mogelijkheid bood om een FOK!ker, middels een twee uur durende slipcursus bij het Traffic Safety Center te Moordrecht (nabij Gouda), kennis te laten maken met verraderlijke wegomstandigheden.

Maar dat is nog niet alles... www.trafficcontrol.nl heeft behalve deze slipcursussen, de auto en avontuur/snelheid liefhebbers nog veel meer te bieden, En dat doen ze dan ook! Ze bieden niet één maar twee...complete programma's aan!

Het eerste programma:

- Een twee uur durende slipcursus,
- en....daarna nog 1 uur Off-road rijden

Het tweede programma:

- 1 uur Bugxter Tour rijden,
- 30 minuten Quad rijden,
- en ook nog eens 30 minuten Ferrari rijden!


Hoe maak jij kans?

Voor deze unieke kans vragen we wel wat terug..

In ruil voor het beleven van deze onwijs leuke programma's willen we van jou een zo uitgebreid mogelijke review. We willen alles weten en meebeleven en uiteraard geillustreerd met zoveel mogelijk foto's.

Dus denk jij nou dat jij de aangewezen persoon bent om dit voor ons in Moordrecht te gaan beleven en ben jij in staat om dit uitgebreid te gaan reviewen? Stuur dan voor 29 september a.s een mail met als onderwerp PTA reviewactie naar forumacties@fok.nl en vermeld in die mail je usernaam, motivatie en welk programma je wilt gaan volgen.

En wil je voor beiden programma's in aanmerking komen? Stuur dan voor elk apart een mail. Uit alle inzendingen kiezen we twee inzenders die voor ons naar Moordrecht mogen.

Heb je een vraag of wil je gezellig over de actie kletsen dan ben je hier: [Actiekletstopic] Vlieg jij voor FOK! uit de bocht?! van harte welkom.

Veel Succes