Wii are the champions (prijswinnaars)

Sinds de invoering van de betaalde abonnementen op FOK! (vrees niet, FOK! blijft gewoon gratis, alleen extra functionaliteit en specifieke acties voor abonnementhouders zitten achter een abonnement) hebben we al een Playstation 3 en 22 inch breedbeeldmonitor weggegeven aan abonnementhouders.  Dat was ongeveer anderhalve week geleden en die prijzen werden verloot onder de eerste honderd abonnementhouders.  Inmiddels is de tweede actie afgelopen.  Onder de eerste 250 abonnementhouders verloten we namelijk twee maal een nintendo Wii en vandaag heeft de 250e abonnee zich aangemeld.

Middels hetzelfde script als waarmee Nolius vorige week maandag de winnaars heeft getrokken zijn vandaag de prijswinnaars van de 'win een Wii' actie getrokken.
De winnaars van de Nintendo Wii zijn geworden:

VixenFromHell
YPPY

Zij mogen hun adresgegevens even pm'en naar Danny.  Naast de Nintendo Wii worden hun abonnementen ook met 3 maanden verlengd.

De volgende vijf abonnementhouders zien hun abonnement ook met 3 maanden verlengd.

cartWOman
Deefjuh
dennistd
Senesta
Superworm

Gefeliciteerd!  En vergeet niet dat we bij 500 abonnementen ook nog eens een Playstation 3 én een XBOX360 weggeven onder de mensen met een actief betaald abonnement.   Dat zullen overigens niet de enige prijzen zijn.  Net als vorige keer zijn er nog een berg extra prijzen te winnen!   Verder ding je als abonnementhouder natuurlijk ook mee naar andere prijzen die we tussendoor willekeurig weggeven, kun je ongehinderd door reclame je favoriete nieuws lezen of je op het forum begeven en nog veel meer.  Meer over de mogelijkheden van de abonnementen vind je in de FOK!shop.

Tot de volgende actie!