De FOK! boeken top 100 2008

Met het einde van de zomer in zicht, komt de tijd om lekker op de bank te kruipen met een goed boek weer dichterbij. De open haard hebben we dan aangestoken en de gordijnen zijn dicht. We gaan toch op in de wereld die de schrijver ons voorschotelt, dus die wereld aan de andere kant van het raam doet er even niet meer toe.

De een verliest zichzelf bij het knapperende vuur in een wereld voor romantiek, de andere kijkt schichtig om zich heen bij elk geluid dat hij of zij hoort, opgaand in een spannend verhaal.

Net als vorig jaar organiseert het Theater- Taal- en Kunstforum (TTK) de boeken top 100. Vorig jaar bleek ‘De ontdekking van de hemel” van Harry Mulisch het populairste boek van FOK!kers, gevolgd door Catcher In The Rye van J.D. Salinger en 1984 van George Orwell.

Of De Ontdekking van de hemel ook dit jaar het populairste boek is, of dat toch een andere titel met die eer gaat strijken, weten we op 21 september a.s. Tot zaterdag 20 september 23:59 kun je je eigen lijst met maximaal 30 boeken plaatsen in het daartoe bestemde topic in TTK.

Dwaalt je blik al af naar de boekenkast, om 30 titels te selecteren, of weet je al direct welke boeken volgens jou in de top 100 thuishoren? Klik dan hier voor meer informatie over hoe en wat je kunt nomineren.