FOK!abonnementen van start om middernacht

Allereerst; FOK! blijft gewoon gratis!  Alles wat je nu kunt op FOK! blijft gewoon gratis kunnen en zal ook nooit betaald worden.

Dat gezegd hebbende;
Vanaf middernacht komen de FOK!abonnementen beschikbaar.  Dit zijn betaalde abonnementen (lees zodra je van de voorgaande zin bent bijgekomen de openingszin nog eens alvorens verder te lezen of omlaag te scrollen en je reactie te plaatsen!).  Deze betaalde abonnementen leveren jou als user extra functionaliteit en mogelijkheden op, maar bieden ons bovenal uiteindelijk de mogelijkheid FOK! verder te verbeteren.    Met jouw abonnement help je FOK! bij te dragen aan de kosten die we moeten maken om FOK! online te houden en verder uit te breiden.

Met de abonnementen kun je nagenoeg overal de banners uitschakelen, maar wordt het bijvoorbeeld ook mogelijk meer en grotere plaatjes te uploaden en gebruik te maken van andere handige features.  De abonnementen zijn er gekomen na veelvuldig en langdurig aandringen van een flink aantal enthousiaste FOK!kers, die we er eigenlijk veel te lang op hebben laten wachten.

Het was een aantal gebruikers al opgevallen dat in ieders fotoboekprofiel de melding 'FOK!free abonnement' staat.  Dit is het abonnement dat je als gratis lid hebt.  Dat is dus niet echt een abonnement, maar gewoon een fancy naam voor 'geregistreerd gebruiker'.  Als je een abonnement afsluit verandert die tekst in de naam van het door jou aangeschafte abonnement 'FOK!basic', 'FOK!plus', 'FOK!full' of 'FOK!pimp'.  Deze melding kun je zelf overigens uitschakelen in de instellingen van je eigen fotoboekprofiel mocht je deze status liever niet weergeven.

Nogmaals; afsluiten van een abonnement is geenszins verplicht.  We zullen je er niet op aankijken of afrekenen als je geen abonnement afsluit, noch zullen er mogelijkheden of functionaliteiten verdwijnen als je geen betaald lid wordt.

Momenteel is alleen betaling via i-Deal mogelijk.  De abonnementen verlengen zichzelf niet, maar verlengen kun je op elk gewenst moment zelf doen.  Na betaling is je abonnement direct actief, alleen zul je op de meeste sites de banners nog handmatig uit moeten schakelen via de opties van elke subsite.  Uiteraard krijg je keurig een faktuur op je scherm na betaling en kun je je betalingsgeschiedenis (en fakturen) wanneer je maar wilt inzien via het systeem.

Onder de eerste honderd abonnementhouders verloten we een aantal fraaie prijzen.  Welke dat zijn maken we bekend zodra we de honderd gepasseerd zijn! (DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGEROND EN AFGELOPEN!)

We hopen dat jullie deze nieuwe optie kunnen waarderen.  Zo niet, geen enkel probleem.  Een abonnement afsluiten is niet verplicht.  We laten wat dat betreft iedereen zelf de keuze, maar we hopen uiteraard op een groot succes zodat we FOK! nóg groter en beter kunnen maken en we de broodnodige investeringen kunnen doen!

UPDATE:
De pagina met uitleg over de diverse opties is nu ook beschikbaar.

Vanaf middernacht...