FOK! Film Top 100 2008 - 7e editie

In het subforum Film, Tv & Radio is vandaag de zevende jaarlijkse verkiezingen van de FOK! Film Top 100 van start gegaan. Een hele maand lang kan iedereen z'n top 25, top 50 of top 100 samenstellen.

De afgelopen jaren is de eerste plek vrij voorspelbaar geworden. De traditie van Pulp Fiction op de eerste plek in de lijst werd vorig jaar, op het nippertje, in ere gehouden met de zesde verkiezing op rij. Het gevangenisepos The Shawshank Redemption eindigde op de tweede plaats en The Godfather part I wist het brons te pakken. Dit jaar zal het nog spannend worden of Pulp Fiction zijn eerste plaats kan vasthouden. The Shawshank Redemption kwam vorig jaar al heel dichtbij.

Wil jij er voor zorgen dat Pulp Fiction wederom wint, of vind je dat de verzamelde werken van John Candy meer lof verdienen, haast je dan naar FOK! Film Top 100 2008 - 7e editie en deel jouw favoriete films met de rest van FOK!

Let op: lees eerst goed de regels in de openingspost van het topic voordat je een lijst met films plaatst! Als je bepaalde regels over het hoofd ziet telt je inzending mogelijk niet mee, en is je moeite voor niets! Je kunt stemmen tot 24 augustus 20.00 uur,


Tarantino dit jaar weer favoriet?