Prijsvragennieuws week 29

Afgelopen week kon je op de frontpage kaarten winnen voor de verschillende evenementen. We mochten een aantal setjes kaarten weggeven voor festival deBeschaving in Utrecht en komende week zal één van onze bezoekers naar de Melkweg in Amsterdam mogen naar een concert van Orishas,

De winnaars van de kaarten voor festival deBeschaving zijn:
nicomart
Niekos
stooge

Het antwoord op de vraag: waar wordt het festival gehouden is het terrein van Vredenburg in de Leidsche Rijn. De winnaars van deze kaarten zullen twee weken voor het festival de kaarten krijgen toegezonden.

Ook mochten we twee kaarten voor Orishas in de Melkweg weggeven en een twee tal cd's van Orishas. Het antwoord op de vraag in welke zaak Orishas zou optreden is The Max.

De kaarten zijn gewonnen door:
delft

De cd's gaan naar:
Malibu_sprite
so_solid85

Momenteel kun je op de frontpage een vakantie naar Chersonissos winnen aangeboden door GOGO Jongerenreizen. Ook geven we het softwareprogramma Music Maker XXL weg inclusief USB-keybord. Voor het meedoen aan prijsvragen op FOK! moet je ingelogd zijn. Inloggen kun je door op deze link te klikken. Ben je nog niet geregistreerd? Registreer je dan hier.

Ben je ditmaal in de prijzen gevallen? Namens de hele FOK!crew van harte gefeliciteerd! De winnaars zullen binnen een aantal weken hun prijzen ontvangen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kun je natuurlijk altijd met ons mailen.