Nieuwsposters gezocht!

Heb je een goede taalbeheersing en lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die iedere maand door bijna een miljoen unieke gebruikers gelezen wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk nieuwsposters om de nieuwe Frontpage iedere dag van het meest opmerkelijke en ook serieus nieuws te voorzien.

Vind je het leuk om iets met journalistiek te doen of krijg je een harde plasser of tepels van een flinke dosis aandacht? Ben jij een echte teamplayer en vind je het leuk om met je collega's te overleggen? Kan je daarnaast ook goed met feedback en kritiek omgaan? Dan bieden wij een groot platform waarop je stukken gelezen worden. En je maakt ook nog eens deel uit van een gezellige groep crewleden die bestaat uit 250 mannen en vrouwen. Het enige wat wij je niet kunnen bieden is geld, je werkt dus mee op vrijwillige basis. Natuurlijk ben jij je er van bewust dat vrijwilligheid geen vrijblijvendheid betekent.

We zoeken mensen voor alle tijdstippen van de dag. Het maakt niet uit of je bijvoorbeeld alleen in de ochtend of avond nieuws kan posten, al heeft de ochtend de voorkeur. Verder weet je dat FOK! groot is geworden met opmerkelijke- en showbizznieuwtjes. Maar ook het normale harde nieuws staat op de FP. Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden?

Stuur dan voor 19 juli om 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, in welke categorie(ën) je nieuws wilt plaatsen, de uren van de dag dat je (over het algemeen) beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten over het algemeen herschreven moeten worden).