Win een Interactieve Lover's Guide

Sinds kort hoef je niet meer met rooie oortjes de vreemdste vragen te stellen over seks. Sony Picturens Home Entertainment heeft de allereerste interactieve seksgids op dvd, de revolutionaire Interactieve Lover's Guide.

En omdat wij onze leden graag zo veel mogelijk plezier willen bezorgen, ook in bed, geven we een drietal dvd's weg hier op FOK!. Hoe? Lees vooral verder.

 

De interactieve Lover's Guide biedt je door middel van sfeervolle beelden advies en informatie over vele onderwerpen, zoals standjes, fantasieën, speeltjes en hoe seks spannend te houden. Je kan vaardigheden en technieken leren, die je liefdesleven nog wel 's een flinke extra boost zouden kunnen geven.

Uniek is de mogelijkheid om de technieken te bekijken vanuit het perspectief van de man of de vrouw, met bijbehorend Nederlands gesproken toelichting. Daarnaast vind je op de dvd ook de Lover's Guide Quiz, waarmee je op een leuke manier elkaars houding ten opzichte van seks kan leren kennen.

Al met al zou de Interactieve Lover's Guide nog wel 's de redding van een slapend seksleven kunnen zijn, of de seks nóg leuker kunnen maken .

Maar hoe win ik nouhou?
Zoals gezegd, zijn er 3 exemplaren beschikbaar voor de FOK!ker die een helpend handje in bed kan gebruiken. Het enige wat je moet doen om te winnen is een mailtje sturen naar forumactie@fok.nl, met daarin de reden waarom jij de Lover's Guide nodig denkt te hebben .

Doe dit voor vrijdag 23 mei, 20.00 uur, zet bij het onderwerp 'SEX-actie' en vergeet je username niet in je mailtje te melden.