Maak de mooiste Haiku van FOK!

Icoon KunstWe denken allemaal wel eens terug aan vroeger, toen alles beter was. Met weemoed bedenken we dan dat Twix ooit Raiders heette, dat we ooit met guldens betaalden of dat het bijzonder was als je langer op mocht blijven dan tot zeven uur.

FOK! en NCRV's DichtTalent organiseren nu een gezamenlijke dichtwedstrijd met als thema: Nostalgie. Schrijf een haiku waar de nostalgie van afdruipt. De winnende haiku wordt vereeuwigd op een ouderwets tegeltje, en krijgt een tegelplek op FOK! en Dichttalent.nl. De tien beste haiku's worden bovendien onderwerp van een fotowedstrijd!

Naast deze dichtwedstrijd, organiseert FOK! een verhalenwedstrijd rond dit thema. Het beste nostalgische verhaal zal eveneens de basis vormen voor een fotowedstrijd, én een kunstwedstrijd.

Voor deze gezamenlijke wedstrijden is het subforum Nostalgie in woord en beeld (NWB) opgezet, waarin je onder andere kunt lezen hoe je mee kunt doen aan deze wedstrijd en waar je bijvoorbeeld kunt discussiëren over de inzendingen en je eigen creaties.