Win 10,000 BC vrijkaartjes en goodies!

Icoon Sitenews - Forum Op 13 maart verschijnt de nieuwste film van de maker van The Day After Tomorrow en Independance Day in de bioscopen. 10,000 BC is een meeslepende actie/avontuur-film over een tijdperk waarin goden en geesten regeren, mammoeten de wereld op haar grondvesten laat trillen en alleen een held de wereld kan veranderen.

Plot
Wanneer een bende mysterieuze krijgsheren het dorp van de jonge jager D’Leh (Steven Strait) overvallen en zijn grote liefde Evolet (Camilla Belle) ontvoeren, moet D’Leh een kleine groep jagers leiden naar het einde van de wereld om haar te redden.

Gedreven door het noodlot moeten deze krijgers op leven en dood vechten met woeste sabeltandtijgers en andere prehistorische roofdieren. Daarnaast komen ze oog in oog te staan met een andere beschaving die geleid wordt door een oppermachtige god. In dit rijk dat elke fantasie te boven gaat, tussen de duizenden slaven die werken aan enorme piramiden, moet D’Leh proberen Evolet te redden.

Prijsvraag
Ben jij geïnteresseerd en vraag je je af hoe het verhaal verder gaat? Mooi! Wij geven namelijk vijf actiepakketten weg, met in ieder 2 vrijkaartjes, een muts, een T-shirt, drie buttons en een setje ansichtkaarten, allen natuurlijk in 10,000 BC-stijl. Het enige dat jij hiervoor hoeft te doen, is de vraag beantwoorden die in het Film, Tv & Radio-forum van FOK! gesteld wordt. Klik hier om naar de prijsvraag te gaan. Succes!