FOK! singles Top 100 live op de radio

FOK!Radio
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Wat vinden de FOK!kers de beste singles allertijden? In het muziekforum van FOK! is het uitgezocht. Er kon gestemd worden op de favoriete singles. En daar is een mooie Top 100 uitgekomen! En die gaan we vandaag uitzenden via FOK!radio.

We beginnen om 12:00 uur met nummer 100 en tellen dan af naar nummer 1. Luisteren dus, vanaf nu! Meepraten over de lijst en de top 100 alvast bekijken kan hier.

Luisteren is heel simpel. Gebruik je Winamp of iTunes, klik dan hier om naar de mp3-stream te luisteren. Gebruik je de Windows Media Player, klik dan hier. Lukt het allemaal niet, dan staat hier meer informatie.

We gaan ook bellen met twee FOK!kers die mee mogen naar de VN-Mensenrechtenraad in Genève met minister Verhagen. Onlangs deden we op FOK! een oproep om je aan te melden. En deze twee zijn verkozen om mee te gaan.

Wil je meebabbelen tijdens de uitzending? Dat kan via Skype. Voeg ons toe op Skype met username actionradiolive. Kom ook vooral naar ons irc-kanaal #fokradio om vragen te stellen en mee te praten.