FOK!radio stopt ermee...

FOK!Radio...voor even.

We hebben besloten in 2008 even een pauze in te lassen. FOK!radio bestaat nu ruim vier jaar en het wordt tijd dat we eens wat gaan vernieuwen. De sleur is er een beetje ingekomen. Het lijkt misschien niet zo, maar het voorbereiden van het programma vergt best veel tijd. Dus als dat even niet hoeft, kunnen we eens goed nadenken over wat vernieuwingen.

Aanstaande maandag (oudjaarsdag) maken we voorlopig even de laatste uitzending tussen 19:00 en 21:00 uur. Maar we komen terug! We hebben namelijk helemaal geen zin om echt te stoppen. De batterij moet alleen even opgeladen worden. Hoe lang de pauze precies zal zijn hangt ook een beetje af hoe lang het gaat duren met iets goeds terug te komen. Maar het zal echt niet lang zijn.

En ook vandaag kun je nog naar ons luisteren. ActionRadio, waar FOK!radio op te horen is, zendt namelijk vanaf 10:00 uur vandaag tot en met 20:00 uur vanavond de Top 100 van meest aangevraagde platen uit. En daar zitten dus ook de platen bij die het meest werden aangevraagd in FOK!radio! Klik hier () of hier () om meteen in te schakelen. De lijst is hier te volgen.

We willen jullie ook vragen om met ideeŽn en opmerkingen te komen voor het vernieuwde FOK!radio. Wat vond je slecht aan FOK!radio? Wat zou je juist willen horen? Laat het hieronder weten!