Uitslag FOK!forum-actie voor zieke katten

Icoon Sitenews - ForumMet de kerstdagen in het vooruitzicht kwam FOK!user Qwea op het idee om een speciale actie op te zetten voor het Jochem Fonds. Deze organisatie runt een verblijf waar zwerfkatten en zieke katten opgevangen worden. Ze blijven daar totdat ze herplaatst kunnen worden of overlijden. Het Jochem Fonds wil de dieren zo goed als mogelijk verzorgen gedurende hun verblijf bij het Jochem Fonds.

De verzorging van de dieren kost natuurlijk heel veel geld en om er voor te zorgen dat de katten ook een fijne kerst hebben is er een inzamelingsactie in het Flora & Fauna gestart. Users uit het hele land doneerden geld of andere spullen. In totaal is er 1055 euro opgehaald, maar ook 100 blikjes kattenvoer, 25 zakken met kattenbrokjes en een aantal manden en speeltjes voor de katten.

Alle spullen zullen in de komende dagen naar het Jochem Fonds gebracht worden zodat de katten er meteen plezier van hebben. Hierbij willen wij alle donateurs en alle mensen die meegewerkt hebben aan deze actie bedanken!

Ook bedankt namens Jochem