FOK!games is op zoek naar fotosoepers!

FOK!games is op zoek naar nieuwe photoshoppers! Ben jij heel creatief, goed met photoshop en ben je een echte gamer? Dan ben jij misschien wel diegene die de volgende skins maakt voor FOK!games.

Waar zijn we naar op zoek?

Zoals de titel al zegt zijn we dus op zoek naar (goede) photoshoppers. Mensen met een grafische opleiding verdienen de voorkeur, maar als je jezelf photoshop hebt aangeleerd dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Het is de bedoeling dat je als photoshopper binnen FOK!games aan de slag gaat met nieuwe skins voor themaweken, blokjes voor de specials en allerlei andere kleine opdrachten waarbij creatieve photoshoppers nodig zijn.
Je zult redelijk specifieke opdrachten krijgen, maar eigen inbreng is zeker gewenst. Photoshoppers zullen bijvoorbeeld zelf de plaatjes in de special-blokjes moeten verzinnen en zorgen dat de skins er leuk en representatief uitzien.

Wat bieden wij?

FOK!games biedt jou een leuke omgeving om te werken aan het ontwikkelen van jouw photoshop-skills. Daarnaast werk je in een heel gezellig team en zorg je voor de groei van FOK!games. Mensen zullen genieten van jouw mooie skins en leuke special-blokjes die de aandacht trekken.

Klinkt tof, wanneer kan ik beginnen?

Mocht dit je nu heel leuk lijken dan kun je solliciteren naar de 'baan' als photoshopper bij FOK!games. We vragen je om een special-plaatje (250x184) te maken voor de special Reclame in games en om een header (100*400) te maken voor de kerstprijsvraag van dit jaar. Tijdens de kerstprijsvraag geven we vele prijzen weg in een veiling en de prijsvraag bevat een flink aantal vragen, zie hier het voorbeeld van vorig jaar: Link naar plaatje. Stuur dit alles, plus motivatie, naar games@fok.nl en wie weet kom jij binnenkort het FOK!games team versterken. Solliciteren kan tot 24 oktober 2007. Veel succes!