Win prijzen met je vakantiefoto!

Icoon Sitenews - ForumPrijzen winnen doe je niet alleen op de Frontpage. Ook op het forum valt heel wat te winnen. In het subforum Fotografie van het FOK!forum wordt maandelijks een fotowedstrijd georganiseerd. Nu het weer eindelijk zomers begint te worden en het voor veel mensen lekker vakantie is stellen we jullie op de hoogte van het thema dat in oktober de revu zal passeren.

Het onderwerp van oktober zal zijn: 'Je beste vakantiefoto'. Dus ben jij net op vakantie geweest en heb je vele gigabyte's aan foto's mee terug genomen? Spit je archieven nu maar vast goed door om een wedstrijdwaardige foto te selecteren! Moet je nog op vakantie of blijf je gewoon thuis? Houd je ogen dan open en kijk eens extra goed om je heen om te zien of jij misschien de beste foto nog kunt maken! Het maakt niet uit wat voor camera je gebruik, een digitale spiegelreflex, een compact camera, je webcam of je telefoon. Pak die camera en kijk eens creatief om je heen!

Uiteraard zijn de tussenliggende maanden niet wedstrijdvrij. Deze maand is het onderwerp: 'dieren' en voor september is het onderwerp 'portret' vastgesteld. Per maand gelden verschillende regels met betrekking tot het gebruik van fotobewerkingprogramma's. Lees hierover in 't huidige wedstrijdtopic.

Zin gekregen om leuk mee te doen? Lees het topic en stuur je foto in! Door middel van een stemronde wordt de winnaar bepaald. Iedereen mag meestemmen door zijn of haar top 5 door te geven. Iedere stem telt even zwaar. Logischerwijs wint de user met de meeste punten En... de winnaar mogen we een leuk prijs aanbieden! De prijs wordt verzorgd door Herinneringenoplinnen.nl, aanbieder van linnen fotoschilderijen op internet. Zij printen foto's op linnen en spannen deze vervolgens op een houten frame waardoor een prachtig en persoonlijk fotoschilderij ontstaat! De winnende user krijgt zijn of haar ingestuurde foto op een linnen doek van 40 bij 40 centimeter!

Met dank aan Xilantof voor de submit.