Crewwijzigingen Frontpage Eindredactie

Icoon Sitenews - FrontpageDe afgelopen weken/maanden zijn er een aantal veranderingen opgetreden in de Eindredactie van jouw FOK!frontpage. Aangezien er op dit moment niet veel meer te wijzigen valt, vat ik alle veranderingen even samen.


Begin februari nam TheGrandWazoo het ER Columnistenstokje over van tijl en eind februari werd Athlon_2o0o nieuwe ER Nieuws. Athlon zal steenz opvolgen die zijn ER-taken aan de wilgen hangt om weer nieuws te gaan posten en te DEVven voor de frontpage. Gisteren werd bekend dat Nolius de opvolger zal worden van Veerboot die ook weer nieuws zal gaan posten.

Tot slot wil ik nog een keer vermelden dat ook Seborik stopt met zijn taken als aanvoerder van deze Eindredacteurs en dat zijn taken als Hoofdredacteur worden overgenomen door ondergetekende. Dat hield in dat er een nieuwe Coördinator Moderaties (CM) moest worden gezocht; dit is Ferdo geworden, die bekend is met de klappen van de zweep aangezien hij al eerder CM is geweest.

Het is moeilijk samen te vatten wat alle 'stoppende' Eindredacteurs en de Hoofdredacteur voor de frontpage hebben betekend. De afgelopen tijd is de frontpage enorm gegroeid dankzij onder andere Seborik, tijl, steenz en Veerboot. Alles werd meer, alles werd beter, nóg FOK!ker dan voorheen. En we zijn nog niet klaar! In de toekomst hebben we nóg meer voor je in petto!

Wil je een nieuwsfeitje, je eigen review of je eigen column met ons delen, schroom niet maar gebruik de submit. Je input wordt zeker gewaardeerd!

Vertrekkende ER's en HR: hartstikke bedankt voor de inzet!
Nieuwe ER's en CM: veel succes!
Iedereen die dit leest: klik hier, en klik hier NIET!


Namens de gehele FP-crew,

Tom (Snarf)
FOK!frontpage Hoofdredacteur
Submitter:  Bron: FOK!frontpage