Miljoenste topic voor FOK!

Icoon Sitenews Het is feest op FOK!. Zojuist is op het forum het 1 miljoenste topic geopend. FOK! is al actief sinds juli 1999. In het begin werd het forum vooral populair door het spraakmakende televisieprogramma Big Brother. Later zouden er talloze subfora komen met uiteenlopende onderwerpen. Momenteel bestaat het forum uit 43 vaste subfora. Daarnaast zijn er regelmatig tijdelijke en themafora.

Veel van FOK!'s primeurtjes kwamen uit het forum, zoals de ID-kaart van Oversight en het plan om stoeptegels te sturen naar UPC. Onlangs kwam er nog een topicreeks in het nieuws omdat de topicstarter het topic gebruikt had om een boek van te maken.

FOK! is volgens Big Boards het grootste forum van Nederland. Bovendien staat het forum op plaats 10 van de grootste internetfora ter wereld. In de afgelopen 7,5 jaar zijn er in totaal 47.622.556 posts geplaatst waarvan 969.146 in de crewfora. Deze posts zijn geplaatst door in totaal 174.472 geregistreerde gebruikers. Het forum wordt per dag gemiddeld zo'n 1,2 miljoen keer bekeken. De best bezochte dag was 14 november 2006 toen we een aantal van 2.066.938 views bereikten.

Net zoals in het echte leven hebben sommige users meer te vertellen dan anderen. Hieronder een lijstje van de 50 users die in de afgelopen jaren het vaakst iets mee wilden delen.

Het mag gezegd worden dat we met z'n allen erg trots zijn op deze mijlpaal. We willen bij deze alle users bedanken voor hun aanwezigheid in de afgelopen jaren. Op naar de 2 miljoen!

Nog een kleine update: het echte 1 miljoenste topic is deze! Gefeliciteerd!