FOK! zoekt nieuwsposters!

Icoon Sitenews - Join the crewHeb je een goede taalbeheersing en lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die iedere maand door bijna een miljoen unieke gebruikers gelezen wordt? Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden? Lees dan zeker even verder! We zoeken namelijk weer enthousiaste posters voor het nieuwsgedeelte van de FOK!frontpage.

We zijn op zoek naar mensen voor alle nieuwscategorieën en voor alle tijdstippen. Als je wilt posten in de categorieën opmerkelijk, film, muziek, showbizz, digital, x-factor en/of (populair) wetenschappelijk is dat echter een pre. Ook mensen die in de vroege ochtenduren (tussen zes en negen uur) kunnen posten, zijn zeer welkom.

Lijkt het jou leuk om mee te werken en denk je dat je geschikt bent? Stuur dan voor zondag 28 januari om 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, in welke categorie(ën) je nieuws wilt plaatsen, de uren van de dag dat je (over het algemeen) beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten over het algemeen herschreven moeten worden).

Namens de FOK! FP-crew,
Veerboot en steenz (Eindredactie FOK!frontpage Nieuws)