De beste wensen voor 2007!

Icoon SitenewsAllereerst wens ik jullie een heel gelukkig nieuwjaar namens alle medewerkers van de FOK!frontpage. Ook in 2007 zullen we je via dit magazine blijven voorzien van het laatste nieuws waarbij we de nadruk blijven leggen op het grappige, vreemde en opmerkelijke nieuws zoals we dat ook in 2006 en de jaren daarvoor hebben gedaan. Daarnaast zullen we hard blijven werken om voor jou de laatste nieuwe produkten gerecenseerd te krijgen, en je elke dag voorzien van een scherpe column.

Uiteraard zullen we in 2007 niet stil blijven zitten, en constant op zoek gaan naar manieren om het lees- en surfplezier van de FOK!frontpage te verbeteren. Door veranderingen in organisatie, techniek, accentverschuivingen in het aangeboden materiaal, maar ook door ideeŽn van jullie de FOK!frontpage te maken tot een betere hangplek voor jullie: onze bezoekers.

De afgelopen maand heb je al enkele toevoegingen kunnen zien, zo hebben we nu een specialtracker en kun je daar sinds kort interviews lezen met FOK!kers. We hebben echter nog veel meer voor jullie in petto. Hou ons goed in de gaten!

Nogmaals een gelukkig nieuwjaar, en maak er iets moois van met z'n allen!