Actie 'FOK! voor FOK' richting 4.500 euro

FOK! voor FOKDe actie FOK! voor FOK blijkt een groot succes. Inmiddels is er al bijna 4.500 euro opgehaald en dit bedrag stijgt nog iedere dag. Het geld is bedoeld voor stichting FOK (Fibrosekinderen Op Kamp), dat zich inzet voor kinderen met een ongeneeslijke, aangeboren aandoening waardoor ze te taai slijm in hun lichaam aanmaken. De aandoening komt bij één op de 3600 baby's voor. Patiënten overlijden vrijwel zonder uitzondering op jonge leeftijd.

Van het geld dat wordt opgehaald wil de stichting patiëntjes internettoegang verschaffen en voor onder andere laptops en webcams zorgen om daarmee onderlinge contacten mogelijk te maken. Ook wil de stichting uitjes organiseren voor kinderen met broertjes of zusjes, vrienden en/of andere gezinsleden.

De actie startte halverwege november, en inmiddels is dus al bijna 4.500 euro opgehaald. Naast 'gewone' stortingen vindt er onder andere een sponsorloop plaats (een user gaat 100 kilometer lopen) en veilen een aantal modjes zich voor het goede doel. Inmiddels wordt er al flink geboden op de modjes. Als je ook nog een bod wilt uitbrengen, dan kan dat tot en met 4 december.

Meer informatie over de actie en manieren om te storten vind je in dit topic op het FOK!forum.