Prijswinnaars week 34 en 35

Door grote drukte is de uitslag iets later gekomen, maar hij is er eindelijk! De afgelopen twee weken kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen twee weken.

Allereerst maakte je afgelopen week kans op een dvd en goodies van de film Bambi 2. Het antwoord op de vraag was "23 augustus" en dit zijn de winnaars van de dvd en de goodies:


djpdjpnl
ChrisHiss
Bait00


Daarnaast gaven we drie prijzenpakketten van de film Running Scared weg, bestaande uit onder andere de dvd. Het goede antwoord op de vraag was "Zuid Afrika" en dit zijn de winnaars:

markjacoo
Hansepansekevertje
Dreuzel


Ook kon je kans maken op de dvdbox van 21 Jump street, het eerste seizoen. Het goede antwoord was "1987" en dit zijn de winnaars:

Djeez
Diederik_Moederkoek
Kauki


Verder maakte je kans op één van de tien DVD's met je geboortejaar in beeld. De volgende tien mensen hebben een DVD gewonnen en krijgen een DVD opgestuurd van hun geboortejaar!

search64
bas-beest
10eke
StevenX
Argonath
Maraca
Loki.Nya
jappas
-jos-
_de7geitjes_


Je maakte verder kans een van de vijf gesigneerde exemplaren van Marcel Woods' nieuwste EP: Marcel Woods - Signed, Sealed, and Delivered (It's Yours E.P.) De volgende mensen zijn de gelukkig winnaars!


Ronhui
thettes
moorkoppie
stoked
KlownJB


Vervolgens de Tongue Joy tongvibrator... We gaven er twee weg en de volgende mensen hebben er één gewonnen!


Frohike
pinen


We zijn er bijna. We gaven verder drie prijzenpakketten weg rondom de film Fearless. Ieder pakket bestaat uit de dvd's van Contract Killer, Red Dragon en Born to Defend + 2 kaartjes voor de film. De volgende mensen zijn de gelukkige winnaars:


kathyleen_s
FeRo27
telefoontje


Als laatste gaven we drie keer het eerste seizoen weg van A Touch of Frost op dvd. De volgende gelukkige winnaars mogen zich klaarmaken om lang achter de tv te zitten!


Spuuglokje
Betse
alexzel


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.