Wijzigingen in de FP-crew (juli)

Icoon Sitenews - Frontpage Zoals jullie van ons gewend zijn, geven we de eerste dag van iedere maand een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew van de maand daarvoor. Hierbij de veranderingen van juli.

Afscheid
Afgelopen maand verliet nieuwsposter Flem ons, na van begin 2004 tot begin 2005 en halverwege 2005 tot nu halverwege 2006 nieuwsposter te zijn geweest. Hij heeft in totaal 1539 nieuwsposts achter zijn naam staan, waarvoor zeer veel dank en wie weet (hopelijk) tot ziens!

Ook zeer oudgediende pluisje stopt na 4,5 jaar diverse functies binnen de crew bekleed te hebben. Zij was in de laatste periode ER Reviews en PR-dame. Pluisje heel erg bedankt voor alles wat je voor FOK! hebt betekend!

Naast pluisje heeft ook Eindredacteur Columns alpeko besloten te stoppen in die functie. Hij blijft gelukkig wel columnist. Bedankt voor je eindredactiewerkzaamheden, alpeko.

Voor zowel de functies van pluisje als alpeko worden momenteel vervangers gezocht, hierover binnenkort meer.

Verder stopten deze maand reviewster Rewimo, columnist ArchEnemy en parttime nieuwsposters Baraja (Sport) en Kepler (Games). Ook jullie bedankt!

Welkom!
Maar, uiteraard, ook weer de nodige versterkingen afgelopen maand. Schrijft u mee? Wij noteren: Aquamarijn_2000, _Bunny_, Pesto, Jigzoz, Werner_Koekoeksklok, Maisnon, _Arual_, Jie, Bas028 en Haviksvrouwe als nieuwe nieuwsposters en Richardfun als nieuwe parttime nieuwsposter (Games). Maduropa heeft het reviewersteam versterkt, Shilka.nl het columnistenteam en guitarist.nl het FP-moderatieteam. Allen nogmaals welkom en succes!