FOK! Prijswinnaars week 30 (deel 2)

Deze week worden de winnaars van de prijsvragen in twee delen bekend gemaakt. Dit omdat FOK! een aantal kaarten weg geeft voor evenementen die al zeer binnenkort plaatsvinden. Hierbij dus deel 2, met de winnaars van de overige prijzen.

Allereerst de winnaars van de prijsvraag van de cd van Folk off!. Het antwoord op de vraag is '5' en dit zijn de winnaars:


Subzer0
Deepfreeze
Hillbird
Werewolf
goldhorn
cryotek
Ken_X
Roovers
kweewel
Axia


Ook gaven we een flinke hoeveelheid dvd's weg uit de Supreme collectie van RCV. Hieronder vind je de winnaars, welke elk een dvd uit de reeks hebben gewonnen. Vanwege de onduidelijkheid over de vraag is er niet echt een eenduidig antwoord, maar het had moeten zijn '24'. Dit zijn de winnaars:


Ultrawuft
geertp
Wexy
CARman
nakkie14
monique8
Mickeys
marcelvries
Hugo_Boss
tourjour
_DaNi_
riesvandam
HartenVrouw
Mutsaers__78
Razorback
pnoob
ofnoavail
chelsepels
kweewel
Kingsadist
Reho
Grim.
QSV_22
dude-lange


Tot slot gaven we ook een aantal prijzen weg namens Shoppert.nl Het goede antwoord moest zijn 'OLLONÖ'. We hebben vijftien prijzen (10 dvdboxen en vijf kaartlezers); wat je krijgt zie je vanzelf met de post!


Hazzz-E
marlies0
Troel
Movinghead
Reneuh
OrangeCounty
qu63
latislos
Kretzzzer
elineK
sharana
lindalem
loetje112
Kitkat184
V1nnyB


Tot slot: de prijsvraag met kaartjes voor de premiere van Doodeind is helaas komen te vervallen i.v.m. organisatorische problemen. Ons excuses voor het ongemak.

Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! Je krijgt je prijs binnen enkele weken thuisgestuurd. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.