Word jij de FOK! WaterWars 2006 kampioen?

Icoon SitenewsHet is dé zomerhype geworden in het Verenigd Koninkrijk: Street Wars. In dit 'real life' spel is het de bedoeling om in de straten van Londen voor huurmoordenaar te spelen, zij het compleet legaal met een waterpistool. In navolging van de Street Wars in Londen, wordt er nu op FOK! voor heel Nederland ook een soortgelijke wedstrijd georganiseerd: de FOK! WaterWars 2006. En jij kunt meedoen!

In de basis is FOK! WaterWars 2006 een groot en nationaal opgezet watergevecht. Om het extra spannend te maken zijn er wat extra elementen toegevoegd waardoor je het gevoel krijgt dat je een echte hitman bent. Het doel is om het aan jou opgegeven target te killen. Jouw slachtoffer weet niet wie er op hem of haar jaagt en deze is zelf ook aan het jagen op iemand. Een kill wordt gemaakt door iemand nat te maken met een waterpistool, waterballon of een ander object waarmee je iemand gericht kan nat maken. Na elke succesvolle kill krijg je een nieuw target aangewezen en begint de jacht weer opnieuw. Wanneer je geraakt wordt, dan ben je 'dood' en dan is het spel voor je afgelopen. De FOK! WaterWars zullen van 7 augustus tot en met 1 september plaatsvinden en de persoon met de meeste kills die wint.

Het land door reizen en elkaar in dit warme weer natspuiten is leuk, maar het wordt natuurlijk leuker als je het ergens om doet. Electronic Arts stelt voor de winnaar een prijzenpakket beschikbaar met daarin alle shooters die dit jaar door haar uitgebracht worden op één door de winnaar te kiezen gamesplatform. Games waar je onder meer voor zou kunnen kiezen zijn Battlefield 2142, Crysis, Army of Two en Medal of Honor Airborne.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier de FOK!wiki waarin tot in detail de regels van de wedstrijd beschreven worden. Inschrijven doe je op de speciaal gelanceerde waterwars.fok.nl en praten over de actie doe je in het speciaal gelanceerde themaforum. Een uitgebreid prijzenovericht vind je tenslotte hier.