Verkiezing vijfde FOK! Film Top 100 gestart

Icoon Sitenews - Forum In het subforum Film, Tv & Radio zijn deze week de vijfde jaarlijkse verkiezingen van de FOK! Film Top 100 van start gegaan. Tot en met zaterdag 26 augustus kan iedereen zijn persoonlijke top 10, top 25, top 50 of zelfs top 100 doorgeven.

De afgelopen edities waren wat winnaar betreft weinig spannend. Zowel in 2004, 2003 als in 2002 werd Pulp Fiction eerste. Verleden jaar werd Quentin Tarantino's cultklassieker opnieuw verkozen tot favoriete film van de bezoekers van het forum. Tweede werd Fight Club, en derde werd The Shawshank Redemption.

Als je deze films nou helemaal niks vindt, gewoon graag je mening doordrijft of het leuk vindt om je favoriete films met anderen te vergelijken, werk dan mee aan de samenstelling van de nieuwe Top 100! In dit topic kun je jouw toplijstje posten. De uiteindelijke uitslag wordt zowel op de Frontpage als op het Forum bekendgemaakt.

Let op: lees eerst goed de regels in de openingspost van het topic voordat je een lijst met films plaatst! Als je bepaalde regels over het hoofd ziet telt je inzending mogelijk niet mee, en is je moeite voor niets!


Staat Pulp Fiction voor de vijfde keer op rij op nummer ťťn?