FOK! Prijswinnaars week 21

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! een aantal prijzen van X-Men III weg. Zo maaktje kans op een videocamera, een webcam of een horloge. Het goede antwoord op de prijsvraag is 'X-Men - viimeinen kohtaaminen' en dit zijn de winnaars:

Paine (videocamera)
JMurc (webcam)
Pat-man (webcam)
Jeevan (horloge)
latislos (horloge)
luudpuut (horloge)


Ook gaven we prijzen weg van The Disney Classic Collection. Het prijzenpakket bestaat uit de dvd, een Disney Classic op dvd, een litho en een mini Baloe pluche. Antwoord op de vraag moest de titel van een in 2001 uitgebrachte classic zijn, dit is 'Atlantis'. We kregen veel inzendingen binnen van Disneyfilms uit 2001, maar er is maar ťťn classic uitgebracht in dat jaar. Dit zijn de winnaars:


AngryAngel
Bakkioli
CrazyVorteX


Tot slot gaven we nog een vijf T-shirts weg van www.scheisshollander.nl; De columnist van deze site heet Drs. ScheiŖmacher en dit zijn de winnaars met dit goede antwoord:


MrCyber
bruinekanarie2
Erosjuhhh
Alienator
LKEN


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.
Submitter:  Bron: FOK! Prijsvragencrew