FOK! Prijswinnaars week 20

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf drie keer een Crate-Mate weg, een handig stuk metaal dat ervoor zorgt dat je kratten makkelijk op je bagagedrager van je fiets kunt vervoeren. Het antwoord moest zijn 'Student Company' en dit zijn de winnaars:

m_verstraeten
Pesserlan
sallyxx


Ook gaven we prijzen weg van Imagine me & You. Het antwoord op de vraag moest zijn 'Coyote Ugly' en de volgende winnaars ontvangen een DVD van 'The Bachelor' of 'The Wedding Date':


ForrestX
Pelgrim
Pat-man
jay-jay
Werewolf
Nonneke
meloveyou
monic27
RoyKruyshaar
kathyleen_s


Ook gaven we een aantal prijzen weg van Absent Minded; namelijk een pakket met T-shirt, twee polsbandjes en een cap. Het enige goede antwoord op de vraag was 'Intwine
'en dit zijn de winnaars:


The-Ghost
Buurvrouw_Rietman
thijsje123
o-fiel
Tankiej


Tot slot gaven we ook nog kaarten weg voor het Free Your Mind festival 3 juni a.s. in Arnhem. Elke winnaar krijgt voor twee personen een plek op de gastenlijst. Het antwoord op de vraag was 'Arnhem' en dit zijn de winnaars:


dazzlestan
meeltje
vilijntje


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.
Bron: FOK! Prijsvragencrew