FOK! Prijswinnaars week 19

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! een spannend Kamasutra-prijzenpakket van X-Toys weg. De vraag was: "Welke kleur hebben de strings uit het Kamasutrapakket?". Het antwoord moest zijn "Rood", maar ook Rose, of een combinatie van kleuren met rood of rose is natuurlijk goed gerekend. Dit zijn de winnaars:

Calixte_Lexiss
taken


Mocht je nou niet gewonnen hebben, geen nood. Al onze bezoekers krijgen namelijk bij deze ook een kortingscode voor X-toys.nl (18+)! Als je bij een bestelling van 25 euro of meer de kortingscode '193466' toevoegt, krijg je als FOK!ker automatisch 2,50 euro korting!

Ook gaven we drie keer een Limited Edition Hoodwinked-sweater weg. Om op deze prijs kans te maken had je het volgende antwoord moeten geven: "Xzibit". De winnaars zijn:


Nicktrix
jappertje
seeya_40


Tot slot gaven we nog 2x2x2 kaarten weg (twee winnaars per event, die krijgen twee kaarten!) voor Michel de Hey en Marco V. Het enige goede antwoord op de vraag was "Marco V." en dit zijn de winnaars:


Winnaars kaarten Michel de Hey (27 mei):
Bode
nixxxWinnaars kaarten Marco V. (25 mei):
Meng
Override.nl


Zie voor meer informatie: http://www.fca-music.nl

Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.
Bron: FOK! Prijsvragencrew