FOK! Prijswinnaars week 4

Icoon Sitenews Sommigen van jullie zullen misschien de uitslagen van week 3 al gemist hebben. De reden daarvoor is dat het concert van de Stereophonics, waar kaarten voor zouden worden weggegeven, helaas is afgelast wegens familie-omstandigheden van de band. De uitslag van de prijsvraag is enige tijd uitgesteld omdat we nog niet wisten wat er precies mee zou gebeuren, maar inmiddels is het dus duidelijk dat de hele prijsvraag helaas is afgelast.

Dan het goede nieuws, want deze week was er ook weer veel te winnen. Allereerst gaven we drie setjes van twee gastenlijstplekken voor Earth & Loveboat2.0 ft. Sister Bliss (van Faithless) weg! De winnaars zijn:

Dolvito
mrkoenz
Tha_Erik


Daarnaast gaven we vijf prijzenpakketten van de film Two for the Money weg, met daarin een agenda en een portemonnee. De winnaars zijn:

marjoleingrada
Bakkioli
MoHaa
Venun
karlien


Tot slot konden we nog vier keer de dvd van The Wedding Crashers weggeven! Deze exemplaren zijn gewonnen door:

Bellah
dreejz
Frag_adder
Mister_Bacardi


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden. De winnaars van de Earth prijsvraag zullen binnenkort een e-mail ontvangen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.