Een week lang in de FOK!frontpage header?

Voor de actie Red een kind in Congo houdt popzender Radio 3FM deze week de Serious Request week. In deze week draaien Giel Beelen, Gerard Ekdom en Wouter van der Goes muziek op betaald verzoek, wordt er airtime geveild en stellen BN'ers gesigneerde artikelen beschikbaar om eveneens te veilen onder de 3FM luisteraars. Alle opbrengsten hiervan gaan naar het Rode Kruis, ten bate van Congo.

3FM serious request


FOK! steunt deze actie en dat uiten we door iets uit ons eigen arsenaal te veilen. Zoals vaste users weten, kunnen adverteerders ook een plek kopen in de header van de Frontpage. Een week lang staat de uiting van deze adverteerder dan boven elke pagina die je op de FP bekijkt. Deze plek bieden we via de veiling van 3FM nu aan de hoogste bieder aan.

Heb je interesse in een plek in de header van de FOK!frontpage? Als je het hoogste bod doet krijg je een header, compleet in je eigen stijl, bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf, je vereniging, favoriete band.. you name it!

De veiling verloopt via eBay. Ons aanbod vind je op deze pagina, waar je nog tot morgenmiddag 15.00 uur een bod kunt uitbrengen. Het volledige bedrag van je bod komt ten bate aan de Serious Request actie.

Update
De actie voor Congo heeft ruim 2 miljoen euro opgeleverd. Daarvan is 3250 euro afkomstig van de winnaar van ons deel van de veiling, waarvoor dank!