FOK! Prijswinnaars week 48

Deze week hadden we een superprijsvraag van IkWilGratisBellen.nl, waarin je een Xbox 360 én een Nokia 1600 kon winnen! Om daarvoor in aanmerking te komen, moest je weten dat het kopje 'Zelf samenstellen' op hun website bestaat uit 'Elektronica, Ontspanning en Game consoles'. De gelukkige winnaar van dit superpakket is:

pjotr2001


Daarnaast gaven we ook nog eens vijf hele luxe laptop-tassen van JanSport weg. Om die te winnen moest je weten dat de oprichters van JanSport Skip Yowell, Murray Pletz en Jan Lewis heten. De gelukkige winnaars zijn:

Bear84
Lov1
Rza-rection
Tamarinde
theborg


Alsof dat alles nog niet genoeg was gaven we ook nog een Kung Fu clinic voor 2 personen weg, die wordt gegeven door een echte Kung Fu Master! Daarvoor moest je weten dat de leden van de Axe Gang een bijl als wapen gebruiken. Deze superprijs is gewonnen door:

Wanny


Om het echt af te maken liep er ook nog eens een prijsvraag waarin we vijf exemplaren van de nieuwe dubbel-dvd van Franz Ferdinand mochten weggeven. Hiervoor moest je weten dat de zanger van Franz Ferdinand luistert naar de naam Alexander Kapranos. De winnaars zijn:

Deathraiser
EllenW
evildanger
hannekethemaster
SuperJERK


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk toegestuurd krijgen. De winnaars van de IkWilGratisBellen.nl prijsvraag en de Kung Fu Hustle prijsvraag mogen daarnaast vandaag of morgen bericht verwachten per e-mail.

Iedereen namens de hele FOK!crew natuurlijk gefeliciteerd! Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen.