Wijzigingen in de FP-crew (november)

Icoon Sitenews - Frontpage Zoals jullie van ons gewend zijn, geven we iedere eerste dag van de nieuwe maand een overzicht van de crewwijzigingen van de maand daarvoor. Het is 1 december, dus tijd voor het overzicht van november. Hieronder lees je van wie we afscheid hebben genomen en wie we juist verwelkomden:

Afscheid
We namen deze maand afscheid van reviewer Jerruh, reviewer methodmich (die gelukkig wel aanblijft als columnist), columnist notnajja en FP-moderator _moder8or_. Allemaal namens de hele crew nogmaals bedankt voor jullie inzet en wellicht tot ziens!

Welkom!
Niet getreurd, want ook deze maand weer voldoende vers bloed. Nilsch en Igorrrai zijn het nieuwspostersteam komen versterken. JurgenH en ArchEnemy zijn de nieuwe aanwinsten bij de columns. Ook op het moderatievlak is er versterking: InFrA-WiZ en adgnw.

Vooral het reviewersgedeelte breidde erg uit: 7eVeNL, UIO_AMS (die al modje was in het Travel-forum), tim_kick en Tristan1987 zijn begonnen als bioscoopfilmreviewers en Miss_M, getikte_rik (die ook weblogger is), JelleS, Dansie, Pink_Floyd en Dinosaur_Sr (die terugkeert op het oude nest) gaan aan de slag als nieuwe muziekreviewers.

Allen nogmaals welkom bij de crew, en veel succes met jullie (nieuwe) functies!