FOK! Prijswinnaars week 45

Afgelopen week stonden er maar liefst vier prijsvragen op de FOK!frontpage. Allereerst kon je een dvdbox van Discoverys hitserie American Chopper winnen door te weten dat het derde familielid Mikey heet. De winnaars zijn:

firestorm_99
Haplo
Pierz


Bovendien kon je de opnieuw uitgebrachte Deluxe Edition van de soundtrack van The Sound of Music winnen, waar de winnaars ook nog eens 2 kaartjes voor de meezingbioscoop bij krijgen! Hiervoor moest je weten dat Julie Andrews de rol van Maria speelt. De winnaars zijn:

devlinmr
linebear
Maanbeertje
Wezzel


Als derde maakte je afgelopen week kans op twee vrijkaartjes voor de film Diep. Daarvoor moest je weten dat de film gebaseerd is op het boek 'Het leven bestaat niet' van Hendrickje Spoor. De winnaars zijn:

correke
Joris85
Koei22


Tenslotte maakte je nog kans op twee vrijkaartjes voor A History of Violence, inclusief een graphic novel waar de film op gebaseerd is. Daarvoor moest je weten dat Viggo Mortensen in The Lord of the Rings de rol van Aragorn speelde. De winnaars zijn:

Aerox2002
Dickjeh
marcelvries
vanillivi
vries007


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd krijgen. Iedereen namens de hele FOK!crew natuurlijk gefeliciteerd! Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen.