FOK! Prijswinnaars week 43

Afgelopen week waren er weer fantastische prijzen te winnen op de Frontpage! Allereerst was er natuurlijk de compleet verzorgde snowboardvakantie ter waarde van 259 euro naar Val Thorens, die we in samenwerking met A-board weg mochten geven! De gelukkige winnaar is geworden:

progje


Daarnaast kon je een superpakket van de nieuwe webwinkel iBOOD.com winnen! Het pakket, met daarin een wireless muis en toetsenbord, een headset voor Skype, een webcam, een pc speakerset en een supersterke voetbalwekker, is gewonnen door:

maestro1980


Natuurlijk was er ook de Speed & Design prijsvraag, waarin mooie prijzen werden weggegeven. Vijf mensen krijgen van ons een tweetal vrijkaartjes voor de beurs, en één gelukkige winnaar mag daar bovendien een S&D modelauto ophalen! Die gelukkige winnaar is:

LegacyCode


De vier andere winnaars (van twee kaartjes) zijn:

Beach
nogeentjedan
onpyH
TheUnreal


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd krijgen, met uitzondering van 'progje' en 'LegacyCode'. Die krijgen als het goed is deze week nog bericht van ons.

Iedereen namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen.