FOK! zoekt nieuwe reviewers!

Dagelijks zie je nieuwe reviews op FOK! verschijnen. Een team van enthousiaste reviewers zorgt ervoor dat de tracker elke dag weer gevuld is, maar zij kunnen wel wat hulp gebruiken. Wij zijn dan ook op zoek naar nieuwe collega's, en om precies te zijn naar:

Bioscoopfilmreviewers
Als bioscoopfilmreviewers ga je namens FOK! enkele keren per maand naar de persvoorstellingen van de nieuwste films, vaak nog voordat deze in de bioscoop draaien! Deze persvoorstellingen zijn altijd overdag en altijd in Amsterdam. Als je solliciteert willen wij dus ook graag weten waar je woont en hoeveel tijd je overdag hebt.

Muziekreviewers
We zoeken mensen met een brede muzieksmaak, die overal voor openstaan en over iedere cd hun objectieve mening kunnen geven. Vertel ons van welke muziek jij houdt (en waarom) en hoeveel tijd je per week hebt om aan FOK! te besteden, en misschien word jij wel onze nieuwe collega!

Werken voor FOK! gebeurt op vrijwillige basis, je krijgt dus geen vergoeding. Wel mag je als muziekreviewer de cd's die je reviewt houden, en zie je als bioscoopfilmreviewer zonder te betalen de nieuwste films.

Mailen
Ben jij de persoon die we zoeken? Mail dan voor 7 november naar frontpage@fok.nl ovv 'Sollicitatie Bioscoopfilmreviewer' of 'Sollicitatie Muziekreviewer'. Vermeld hierin je volledige naam, je nickname, je leeftijd en in het geval van bioscoopfilmreviewers ook je woonplaats. Daarnaast willen we graag weten hoeveel tijd je voor FOK! hebt en waarom we juist jou moeten aannemen. Daarnaast vinden we het natuurlijk ook leuk om wat meer van je te weten te komen, dus vermeld ook vooral wat je dagelijks zo'n beetje doet en van wat voor films/muziek je vooral houdt.

Oh ja
Val je niet in de bovenstaande categorieŽn, maar denk je wel een goede aanvulling te zijn op ons reviewteam? Mail ons dan ook even, en vertel wat je graag zou willen doen op het gebied van reviews!

Update 7-11-2005: Deze sollicitatie is nu gesloten. Iedereen die heeft gereageerd krijgt zo snel mogelijk bericht.